l
 

Identiteit & Richting 

Ga mee met Unikk naar de Ardennen voor een weekend waarin jouw identiteit en richting centraal staan! Leer jezelf kennen in een unieke buitensetting waarin we uitdagende activiteiten, opdrachten en reflectiemomenten aanbieden die persoonlijke groei stimuleren.
Dit weekend is voor mensen die helderheid zoeken in hun doelen en identiteit (wie ben ik).
Of je nu op een kruispunt staat in je leven of gewoon meer zelfinzicht wilt verkrijgen, dit programma biedt de tools om je te helpen beter te begrijpen wie je bent en wat je nastreeft. Dit alles in de prachtige setting van de Ardennen waar vuur, natuur en reflectie samenkomen. Verwacht een buitenervaring waar we samen vuur maken, vertragen en praktische antwoorden vinden op vragen als "Wat wil ik echt?" en "Wat is belangrijk voor mij?"

Wanneer?

1 maart tot 3 maart  

Welke elementen staan centraal?


Zelfinzicht (Wie ben ik / Meer helderheid / Zelfbewuster):
Reflectieoefeningen: Verken vragen over je waarden, talenten en wat je uniek maakt.
Momenten van stilte en reflectie: Overweeg wat je kenmerkt en waar je naar streeft in het leven.

Bepalen wat belangrijk is in jouw leven:
Reflectiemomenten: Identificeer wat voor jou de essentiële waarden en doelen zijn.
Ervaringsgerichte oefeningen: Hierdoor ga je ontdekken hoe jij reageert op ervaringen; wat zegt dat over jou en wat wil je daarmee? Waarom doe je wat je doet, doe je het voor jezelf, of een ander, helpt het je, en wat zegt dat over jou?

Plezier/Beleven:
Neem deel aan praktische activiteiten zoals houthakken, boogschieten, vuur maken zonder lucifer, overnachten in een tent, op een locatie die een leuke intense buitenervaring biedt.

Faciliteiten en voorzieningen:
Het weekend zal vooral plaatsvinden op onze eigen berg in de Ardennen.
We slapen in je zelf meegenomen tent. Mocht je die niet hebben zijn deze te huur of te koop bij Unikk.
Op de berg is geen stromend water. Dit betekent geen wc, wel een latrine. Geen douche, wel een riviertje 5 min lopen van de locatie. Iedere deelnemer neemt zelf 3 liter water mee, en er zijn watertanks aanwezig om ons te voorzien van drinkwater.
Eten en drinken wordt door ons verzorgd. Zorg zelf voor tussendoortjes voor extra comfort.
Alcohol is toegestaan met mate. Wij verbieden niks maar je bent er voor jezelf.

Trainers:
Je gaat mee met twee ervaren trainers, die beiden veel ervaring hebben in het begeleiden van groepen in de buitensport. Zij zijn in het dagelijks leven werkzaam als outdoor behandelaren in de basis ggz zorg voor kind en jeugd wat voornamelijk in een buiten setting plaatsvindt.
Daarnaast hebben de trainers  ervaring en kennis opgedaan door opleidingen te volgen in Psychomotorische Therapie (PMT) en Coaching & Counseling. Ze hebben veel praktijkervaring in de jeugdhulpverlening, waar ze tientallen jongvolwassenen hebben geholpen met allerlei problemen. Ze gebruiken praktische benaderingen, zoals coaching, positieve psychologie en psycho-educatie, om effectief te begeleiden.


Samenzijn en groepsdynamiek:
Om interactie en verbinding te stimuleren, organiseren we activiteiten die de groepsband versterken. Sommige oefeningen zijn gericht om elkaar beter te leren kennen, terwijl andere meer individueel gericht zijn. Bij het kampvuur komen we samen en kan er gedeeld worden wat we willen delen, wat mooie momenten van connectie oplevert. Er zijn zowel groepsactiviteiten als individuele momenten, waardoor iedereen de kans krijgt om samen te groeien en een band op te bouwen.


Praktische adviezen:
Paklijst volg na aanmelding
Voor de activiteiten hoeft geen kleding of materiaal aangeschaft te worden om deel te kunnen nemen.

Kosten en Betaling:
De kosten voor dit avontuurlijke weekend bedragen €299.
Jouw inschrijving wordt bevestigd zodra de betaling is ontvangen.
Houd er rekening mee dat terugbetalingen alleen mogelijk zijn als je je uiterlijk drie weken voor de vertrekdatum afmeldt.
Inschrijven:

Schrijf je nu in! Schrijf je gegevens hieronder , met je naam, contactgegevens en eventuele dieetwensen. Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, sturen we je alle verdere details.E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn