Ago-Experience biedt zakelijke en particuliere klanten een aanbod van diverse outdoor activiteiten. Het aanbod is variërend van recreatieve workshops tot specifieke teambuilding en groepsontwikkeling. De activiteiten "Experiences" onderscheiden zich door het beetje "Echte Aandacht" dat wij toevoegen om uw Experience tot een waardevolle herinnering te maken.

 Bij Ago-Experience kunt u als zakelijke klant of als particulier terecht voor:

-Teambuilding (Belbin), leiderschap, communicatie, vertrouwen, samenwerken, grenzen

-Bedrijfsuitjes/teamuitjes

-Trajecten voor persoonlijke ontwikkeling, reintegratie, burn-out, verzuimbegeleiding

-Feestjes: Vrijgezellenfeestje, jubileum, enz.

-Specialistische management training/ontwikkeltrajecten

-Reizen Outdoor/4x4 (Zweden, België)

-Workshops: Vuur maken, boogschieten, outdoor cooking, planten/kruiden, enz.

Bij Ago-Experience doen we het graag net even anders wat u zult merken in de persoonlijke aandacht en de out of the box activiteiten en oplossingen die wij bieden. Ago-Experience heeft ruime ervaring met het organiseren van outdoor activiteiten voor diverse doelgroepen. Daarnaast maken wij gebruik van zeer ervaren instructeurs, trainers en waar nodig van gedragsspecialisten (psycholoog)

Onze activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats in de natuur. De natuur geeft de ruimte om maximale aandacht te geven aan de deelnemers van de activiteiten/trajecten/reizen.Ago Experience werkt samen met zusteronderneming Ago Natura B.V en is onderdeel van Pro Ago B.V.

Privacy

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn