l
 

Thema weekenden


Welkom op onze berg in de Ardennen of ons basecamp in Lelystad, waar wij meerdere keren per jaar bijzondere weekenden organiseren die volledig gewijd zijn natuurbeleving en waardevolle ervaringen. Ver weg van de gebruikelijke voorzieningen biedt deze unieke plek een ongeëvenaarde setting voor een ervaring die net even wat dieper gaat dan de oppervlakte.


Geen stromend water, geen moderne gemakken, toilet of douche, en geen stroom ; dit gebrek aan afleiding is geen beperking, maar eerder een bewuste keuze om de tijd te vertragen en de verbinding met jezelf te versterken. Deze omgeving brengt je niet alleen dichter bij de natuur om je heen, maar ook bij je eigen natuur. Hier, te midden van de rustieke schoonheid van de Ardennen of ons eigen bos in Lelystad, ontdek je aspecten van jezelf die wellicht verborgen zijn gebleven in het dagelijkse leven.


Bouw vuur met je eigen handen, kook op een knisperend vuur, slaap onder een sterrenhemel, of creëer je eigen onderkomen. Met een eenvoudige latrine en een nabijgelegen riviertje om je te verfrissen, vormt deze plek het natuurlijke decor waar we samen unieke weekenden van ervaring en beleving creëren. Bereid je voor op een reis die verder gaat dan de fysieke wereld; het is een ontdekkingsreis naar de kern van wie je werkelijk bent door de activiteiten en leuke uitdagende opdrachten die wij jullie geven. 


Bij Unikk geniet je niet alleen van de prachtige omgeving, maar word je ook ondersteund door een team van ervaren instructeurs in het buitenleven en professionele begeleiders uit de geestelijke gezondheidszorg. Ons team bestaat onder andere uit behandelaars, PMT'ers (Psychomotorisch Therapeuten), ondernemers, leiderschapstrainers en HR specialisten om je te begeleiden tijdens deze unieke ervaring. Met een gecombineerde expertise zorgen zij voor een veilige, stimulerende omgeving waarin jouw persoonlijke groei en welzijn centraal staan. 

Onze themaweekenden bieden een uitgebalanceerde mix van individuele groei, met 1-op-1 momenten en stiltemomenten, en gemeenschappelijke verbinding door gezamenlijke activiteiten zoals koken op vuur en het delen van ervaringen bij het kampvuur.

Ontdek onze thema weekenden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, elk gericht op een specifiek aspect van zelfverbetering. Kies uit:


"Even er uit!"  Een mannen weekend, natuurbeleving en outdoor cooking met een twist! 10 tot 12 mei 2024 Belgische Ardennen

"Zelfvertrouwen en innerlijke kracht": Bouw vertrouwen en persoonlijke groei op. 19 april tot 21 april

"Veerkracht & Rust": Versterk veerkracht en vind balans in een veeleisende wereld. 14 jun tot 16 jun


Elk weekend biedt een unieke reis van zelfontdekking en groei. Kies het thema dat het beste bij jou past en ga met ons mee op avontuur! 


Eenvoudig Aanmelden: Inschrijven voor onze themaweekenden is eenvoudig. Klik op het specifieke thema van jouw interesse en je wordt direct doorverwezen naar het inschrijfformulier.


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn